Fysiotherapie Spreeuwenpark is al in 1953 opgestart, op Spreeuwenpark nummer 11.

De praktijk

In 2012 is de praktijk door ruimtegebrek verhuisd naar het huidige adres. Na een grote verbouwing is er een moderne praktijkruimte ontstaan. Er is een grote oefenruimte met diverse oefenapparatuur, alwaar een groep van 5 personen kan trainen. Ook zijn er 2 ruime behandelkamers, een kleed- en een wachtkamer. Het team heeft zich op het nieuwe adres ook uitgebreid met een diëtist. Dit is een waardevolle samenwerking, met name voor de beweegprogramma's voor diabeten, mensen met obesitas en oncologie (kanker)patiënten.

Functie

Fysiotherapie Spreeuwenpark heeft voornamelijk een wijkfunctie. We zijn makkelijk bereikbaar, dichtbij de mensen. Maar ook mensen uit andere delen van de stad weten fysiotherapie Spreeuwenpark te vinden. Blijkbaar is de persoonlijke aandacht en onze deskundigheid wijkoverschrijdend. We ervaren dit als een groot compliment!

Pluspraktijk

Sinds 2011 is de praktijk een Pluspraktijk. Een erkenning voor de al jaren geleverde kwaliteit. Deze status wordt onderhouden door iedere 2 jaar een audit te laten uitvoeren, waarin de kwaliteit door een extern bureau wordt getoetst.