Marian van Ewijk, fysiotherapeute

marianvanewijk
"Mensen te laten ontdekken dat bewegen niet alleen gezond maar ook leuk is."

Mijn naam is Marian van Ewijk. Sinds 1985 ben ik fysiotherapeute! Na 15 jaar in een praktijk in Purmerend te hebben gewerkt, besloot ik in 2001 een eigen praktijk te beginnen. Deze droom kon ik in Amsterdam Noord op het Spreeuwenpark realiseren. In 2012 heb ik de praktijk, na een grote verbouwing, verhuisd naar de huidige locatie. Deze plek voelt helemaal als mijn praktijk!

Ik probeer u te behandelen zoals ik zelf ook behandeld zou willen worden. Met aandacht en respect. Hopelijk voelt u zich bij me thuis en komen we samen tot een goed eindresultaat.

Ik ben algemeen fysiotherapeut met specialisme: schouder- , nek- en rugklachten, manuele therapie volgens Marsman , postoperatieve en orthopedische revalidatie, triggerpointbehandeling en dry needling. Ook begeleid ik beweegprogramma’s en groepjes sporters.

Het is voor mij een uitdaging om mensen te laten ontdekken dat bewegen niet alleen gezond maar ook leuk is!

Marije Kloosterman, Fysiotherapeute

Marije
"Ik wil mij blijven ontwikkelen om de nieuwste inzichten te kunnen toepassen om zo de best mogelijke zorg aan te bieden. "

Mijn naam is Marije Kloosterman, sinds september 2018 werk ik met veel plezier samen met Marian in de praktijk.

Tijdens en na mijn studie heb ik veel kennis en ervaring opgedaan met verschillende aandoeningen op het gebied van: orthopedie , neurologie, hart- en longaandoeningen , sport, stress gerelateerde klachten , geriatrie en kinderen. Dit maakt dat ik mij breed heb kunnen oriënteren.

Ik wil mij blijven ontwikkelen om de nieuwste inzichten te kunnen toepassen bij de behandelingen en zo de best mogelijke zorg aan te bieden. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de cliënt centraal staat en ik sta dan ook in de praktijk voor u klaar om u op een actieve manier te helpen met uw klachten.

Raoul Buiter,
diëtist

saskiaDSC_0185
“Gezonder eten hoeft niet ingewikkeld te zijn. Kleine veranderingen in uw eetpatroon kunnen al veel verbetering brengen in uw gezondheid.”

Mijn naam is Raoul Buiter, diëtist. Sinds 1 oktober 2015 houd ik iedere donderdag spreekuur bij Fysiotherapie Spreeuwenpark. Heeft u diabetes, hoge bloeddruk, maag-/darmklachten, te hoog cholesterol, overgewicht of juist ondergewicht? Met een uitgebalanceerde voeding krijgt u meer grip op uw gezondheid. In mijn advies houd ik zo veel mogelijk rekening met uw voorkeuren en leefstijl. Want ieder mens is uniek, ook in zijn eetgewoonten en smaakvoorkeuren. In mijn behandeling als diëtist richt ik me daarom op maatwerk.

Waarvoor komt u bij een diëtist:

Bij de volgende aandoeningen kunt u bij mij terecht voor een passend advies: Diabetes Mellitus, hoge bloeddruk (hypertensie), maag- en darmklachten, ondergewicht, overgewicht (ook voor kinderen), eetproblemen, vegetarische voeding, allergiën of intoleranties, zwangerschap en te hoog cholesterolgehalte (hypercholesterolemie).

Kosten:
U krijgt 3 uur per jaar vergoed vanuit de basisverzekering. Het zal wel eerst van uw eigen risico afgaan. U kunt voor een dieetadvies via de huisarts een verwijzing krijgen. Dit is echter niet meer verplicht.